27.1.2011

Tiistain ryhmät

Tiistain Tiinan ryhmätreeneissä kuvattiin kaikkien radat! Olipas hauska taas nähdä treenejäkin videolta. Tuo videoitu kierros on ihan viimeinen ja sitä ennen tehtiin jo kerran nollana ja tahkottiin myös paria kohtaa, näkyy siis Chilin vauhdissa! Miten tuon otuksen saisi menemään siten, että edes vähän säästelisi itseään. Tylsää treenata sen kanssa, kun vetää itsensä piippuun niin nopeasti. Eikä sitten tule enää samoja tilanteita aikaiseksi, kun ei tykitä...

Rata oli tämän näköinen:

Pieni porsas varasti (!!!) kerran aika törkeästi. En muista koska olisi viimeksi lähtenyt treeneissä luvatta. Niin paljon olen sitä härkkinyt, että osaa jo odottaa lupaa.
Otin ensin nelosen seinän kautta, mutta todettiin Tiinan kanssa, että Chilille sopii ehkä kuitenkin paremmin kentän kautta takaakiertoon ja seinän kautta poispäinkäännöksellä vitoselle. Chilpan kanssa pitää vaan ajoitus olla just eikä melkeen.

Ysillä vekkasin, mutta lähetys tuli niin pitkäksi, ettei putkeen meno onnistunut. Toimi paremmin vedolla. 12-13 väli saatiin toimimaan ihan sairaan hyvin, kun vaan ite muistin rytmittää vauhdin niin, että putkesta tullessa oma vauhti oli seis. Videolla näkyy ehkä huonoin käännös kaikista yrityksistä :D

Muuten tuossa ei mitään kovin ihmeellistä ollutkaan. Treeneissä meno tuntuu vaan niin hyvältä. Toivotaan samaa fiilistä lauantaina kisoihin!

Tässä vielä video tuosta viimeisestä nollaradasta. Possu röhkii kyllä aika selvästi hengästymistään tuossa lopussa :o)
Kröhöm, mihin jäi ohjaava käsi seiskalla! Tässä olisi kyllä Jaakolla huomauttamista...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti