8.4.2011

Uuden osteopaatin testaus

Unohdettiin viime vuonna varata tarpeeksi ajoissa seuraavan vuodet Piira-ajat, joten saatiin eka vasta toukokuulle. Chili on tässä välissä kyllä käynyt fysioterapeutilla, mutta onneksi päästiin jo nyt ihan kunnon ostepaatinkin käsittelyyn.

Tiistaina siis käytiin osteopaatti Jarna Uusitalon luona. En aikaisemmin edes tiennyt, että Turun alueella toimii toinenkin eläimiä hoitava osteopaatti, ennen kuin fysioterapeuttimme hänestä vinkkasi. Hoitotapa oli lähes sama kuin Piiralla. Vähän veikkailin, että Chilin lantio voisi olla vinossa, mutta se olikin yllätyksekseni ihan suora. Kireyttä löytyi sitten selän keskiosasta sekä oikeasta takajalasta. Sen liikeradat parantuivat huomattavasti käsittelyn aikana. Ilmeisesti SI-nivelestä johtuvaa, joka heijastui koko jalkaan. Muuten tyttö oli aika hyvässä kunnossa. Nyt voi siis taas jatkaa hyvillä mielin kisaamista.

Tiistain ryhmätreenit jäivät väliin tuon osteopaatin takia. Keskiviikkona sairastuin itse vatsatautiin ja samalla nousi ikävän korkea kuume. Omalta kohdalta jäi siis myös Jaakon treenit väliin. Onneksi Chili sentään pääsi treenaamaan äitin ohjastamana (Flii vielä juoksukarenssissa...). Ei ollut kuulemma yhtään antanut anteeksi ohajusmokia eikä myöskään vauhdin kanssa vieraskoreillut. Hyvä niin, eihän se munkaan kanssa anna mitään anteeksi ;o)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti