22.3.2011

Tervetuloa kurakelit!

Tänään lämpömittari saavutti jo +7 asteen rajan. Hiphei, ehkä se kevät todellakin tekee tuloaan. Tosin vakaasti edelleen uskon, että noi lumikinokset on vielä juhannuksena. Iso osa teistä alkaa olla jo sulana ja sehän tarkoittaa ah niin ihania kurakelejä. Onni on omistaa valkoinen koira, jonka etujalat roiskii kaiken kuran vatsaan ja takajalat etujalkoihin. Tänään päivälenkin jälkeen odotti siis typyä suihkukomennus. Ja suihkun jälkeenhän on ihan pakko vetää hirveät hepulit sohva-makkari-nojatuolin ympäri-sohva-makkari jne. Söpöä <3

Eilen alkoi pakollinen 10 viikon ammattiharjoittelu. Ylläripylläri allekirjoittaneella ei ole harjoittelupaikkaa. Jokapuolelta vaan vastataan, ettei ole resursseja irrottaa ketään opastamaan ja vähän kattomaan peräänkin. Ymmärrettävää, varsinkin kun suuntaudun mediatekniikkaan ja suurin osa täällä päin sijaitsevista mediataloista on kohtalaisen pieniä. En onneksi ole ainut tämän ongelman kanssa painiva, joten ei vika voinut olla pelkästään mun hakemuksissa ;) Suoritan kevään harjoittelun sitten kesätöiden ohessa. Kesäksi sentään on jo työt varmistettuna. Summasummarum, mulla on nyt siis 10 viikon kevätloma. Jotain verkkokursseja oon jo kevääksi ottanut, että edes jotain tekemistä olisi, mutta tylsää tulee takuu varmasti olemaan. Nyt siis etsintäkuulutan treeni- ja lenkkiseuraa etenkin päiviksi!  Se hyvä asia tässä on, että voi keskittyä Chilin kanssa treenaamiseen.


Eilen olin hallilla jo ennen aamuysiä. Siellä oli valmiina aika helppo 14 esteen rata numeroituna, joten hinkkasin siitä yhtä käännöskohtaa, joka valui ihan koko ajan. Tein pari kertaa myös kestävyystreeninä, jolloin mentiin sama rata putkeen kahdesti. Lopuksi vielä treenittiin vähän pöytää, kun Huittiset on tulevana lauantaina omien kisojen tuomareina. Heillä kun tuppaa aika useasti olemaan pöytä radalla...

Viime tiistaina Tiinan treeneissä treenattiin tätä:


Yllättäen ongelmaksi muodostui 7-8 väli. Jotenkin olin ajatellut sen olevan meille tosi helppo, kun Chili kyllä irtoo, mutta lähtikin sitten helposti lukemaan puomia, kun hyppylinja ei ollut oikea. Hiukan vekkaamalla sain kuitenkin linjan oikeaksi ja irtomaan ihan hyvin. Nollakierroksella tehtiin lähes puhdas suoritus, muurilla tippui palikat ja siitä taisi kääntyä myös väärään suuntaan. Mutta oli kyllä kiva kaahailurata. 24 toimi backlap ihan sairaan hyvin ja pituudelta kääntyi joka kerta ihan superpienesti!

2 kommenttia:

  1. Musta saa lenkki- ja treeniseuraa!! :) tiistai ja keskiviikko päivät mulla on ihan tyhjiä. tosin meijän aksa jutut on aika basicii vielä..

    VastaaPoista
  2. Hanna: Huippua! Eikä tosiaankaan haittaa vaikka treenaatte vielä perusjuttuja. Yksin on vaan niin tylsä treenata... Lisään sut fb:hen, siellä on ehkä vähän helpompi suunnitella sopivia päiviä ;)

    VastaaPoista