9.5.2011

Kisakuulumisia

Voisihan näitä kai päivitellä heti kisojen jälkeenkin.

Pääsiäisenä omissa kisoissa kolme starttia.
Ekalla radalla tuli jo alussa rima, sitten ohjaus jäi vähän löysäksi ja radan hankalammassa kohdassa en vetänyt tarpeeksi ja sain Chilin hyppyjen väliin. Siitä Hyl.

Tokalla radalla ihan ok nolla. Kolmosesteelle nippa nappa taipui, kepeille meni aika kovin sisään ja hetken jo luulin, että meni ykkösestä kolmoseen. Ekan putken jälkeen sain jarrutettua ihan sairaan hyvin, mutta sitten olin itse väärin sijoittunut. Lopussa meinasin vielä omalla ennakoinnilla ottaa kiellon. Taas se ohjaava käsi putoaa liian aikaisin pois. Huoh. Tällä radalla kuitenkin toinen.



Kolmannella radalla selkeästi takaraivossa tuplanolla jo kaikui. Siis ihan selkeää yliyrittämistä oli ilmassa. Keinulla jouduin jäämään sivuun ja Chili tuli ilman lupaa pois. Tämän takia oma valssi oli ihan väärään suuntaan ja koira väärään päähän putkea.

Vappuaattona Tsaulla kolme starttia.
Ekalla radalla tuli kummallisesti nelosesta ohi ihan pienestä raosta ja ehti hypätä jo seuraavan.

Tokalla radalla keinu oli toinen este. Otin vähän etumatkaa ja Chili tuli ohi. Otettiin uusiksi ja tuli ilman lupaa pois. Kolmas yritys ja nyt pysyi. Sitten vaan maalin kautta pois.

Kolmannelle radalle oli ihan älyttömän huono asenne. Ärsytti radan profiili, joka ei tosiaan suosinut ainakaan meitä. Ohjasin löysästi ja kaarrokset venyi ja paukkui eikä loppusuoralle irronnut millään. Positiivista, että sain pelastettua pari aika pahaa valumista ja silti pysyi pakka kasassa. Tällä nollalla sijoitus neljäs.



Viime lauantaina Lohjalla kolme starttia. Mentiin Jennin kanssa peräkkäin niin ei ole yhtään videomateriaalia...
Eka rata Saviojan kiva hyppäri, jossa sai mennä kovaa, mutta kuitenkin piti vähän tähdätä, että sai osumaan oikeisiin putken päihin. Chili tuli kakkosen jarrutuksesta törkeästi läpi, mutta sain kalastettua oikealle hypylle. Muutama kaarros keppien jälkeen, mutta muuten oikein sujuva. Tällä irtosi voitto.

Toinen rata myös mukavan jouheva. Keinu tällä radalla hyvä. Sitten radan hankalamissa kohdassa hätäilin, että ehdin yhteen taaksetyöntöön. Johtuiko sitten tästä vai mistä, mutta kolmanneksi viimeisen esteen rima tipahti. Voi olla, että käskytin liian kovin puomia just riman päällä. Tähän kosahti meidän tuplanolla :( Aika lähelle jo päästiin.

Kolmannelle radalle jouduin pyörittämään aalle niin, ettei sille ollut vauhtia juuri yhtään. Olisi kai pitänyt riskillä kokeilla sieltä toiselta puolelta. Keinu myös tällä hyvä. Sen jälkeiseen kohtaan päätin kokeilla poikkaria, vaikka se ei ehkä ollut turvallisin vaihtoehto. En pitänyt tarpeeksi kiinni ja Chili ehti kääntyä ennen hyppyä. Tästä kielto. Sitten seuraavassa tilanteessa lähdin putkelle lähetyksessä liian aikaisin liikkeelle ja koira tuli perässä. Hylkäys kun hyppäsi jo seuraavan hypyn.
Pitäisi vaan edelleen muistaa ohjata myös virheen jälkeen loppuun.

Nollia siis plakkarissa tällä hetkellä 6. Tosin niistä kolme on hyppäreiltä. Se tuplanolla puuttuisi arvokisoja ajatellen, mutta olen kyllä tyytyväinen tämän hetkiseen yhteistyöhön. Nyt Chilin kanssa on hauska kisata :o)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti