18.5.2011

Länderimestikset ja treenirutistus

Sunnuntaina kisasin Janakkalassa sekä Chilin että Fliin kanssa länderimestiksissä. Menin Fliin kanssa eka joka näin jälkeenpäin ajateltuna ei ollut välttämättä se paras ratkaisu.
En saanut Fliitä oikein innostumaan kunnolla ja se näkyi kyllä vauhdissakin. Sellaista kivaa sunnuntaikisailua, mutta se vauhti oli vähän kadoksissa :( Tehtiin pikkusievä nolla, joka riitti kolmanteen sijaan.
Chilin kanssa sain alun onnistumaan kivasti, mutta sitten olisi pitänyt pyörityksen sijaan viskileikata, koska Chili hyppäsi pyörityksessä saman hypyn uudelleen... Loppua en sitten ohjannut enää kunnolla ja meni vähän häsläykseksi.

Tokalla radalla Fliillä oli aavistuksen parempi vauhti, mutta edelleen tuntui aika löysältä. Se kulki kuin juna, joka menee tasan siihen suuntaan johon näyttää. Nollalla viides, tosin palkintosijasta jäätiin vain joitain kymmenyksiä...
Chili oli tänään pitkästä aikaa oikein irtoavalla tuulella. Takaakierron jälkeen käskytin vain kiipee kiipee ja oletin, että tulee mun perässä puomille. Mutta Chilipä bongasikin radan toiselta puolelta aan ja lähti ihan käskyn mukaisesti sinne. Se mukaan ottava käsi jäi ohjauksesta pois, joten koira teki kyllä ihan oikein, vaikka ei kyllä käynyt pienessä mielessäkään, että se sinne asti lähtisi. Loppurata ihan nätti ja sen aan kontaktin typy teki ihan sairaan hyvin, vaikka itse olin toisella puolella kenttää :o)

Fliin kaksi nollaa riitti lopulta toiseen sijaan länderimestiksissä! Ihan hauskaa, vaikka aikamoinen länderikato oli kyllä noissa kisoissa käynyt...

Alkuviikko ollaan treenattu tosi ahkerasti. Jo viime torstaina oltiin Jaakon yksärillä. Treenattiin niitä liikkuvia valsseja kahta peräjälkeen. Ei onnistu ei. Mutta muuten meni kivasti. Chili toimii sellaisessa pienessä näperryksessä tosi hyvin!
Maanantaina tehtiin samaa rataa Janitan valvovan silmän alla. Nyt tehtiin radan loppupuoliskoa. Ihan loistavat hyvänmielentreenit. Chili toimi ja saatiin hirveen hyviä vinkkejä keinulle ja käännöksiin. Ja treenattiin vippaus kuntoon.
Tiistaina tehtiin aavistuksen kevyemmin Tiinan treeneissä. Tekniikkapätkissä meni tosi hyvin, mutta sitten kun suoranopeudesta pitäisi ehtiä tekemään taaksetyöntöjä niin loppuu tämän tytön jalat ihan kesken.
Tänään oltiin taasen Janitan yksärillä. Ja voi että kun meni hyvin. Saatiin tosi positiivista palautetta joka aina kohottaa itseluottamusta tähän omaan osaamiseen. Harjoiteltiin tänäänkin sitä valssia, vaikka Janitankin mielestä takaaleikkaukset on se meidän juttu!

Loppuviiko lepäillään ja lauantaina taas kisoihin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti