22.5.2011

Kooma

Torstaina käytiin hakemassa jo useamman vuoden haaveissa ollut nelijalkainen. Tämä pieni tyttö nimettiin Koomaksi useista kritisoinneista huolimatta ;)


Kooma on sopeutunut meidän perheeseen ihan loistavasti. Vähän jännitin miten Chili ottaa pennun vastaan, koska tiettävästi ei ole suurin pentujen ystävä. Eka ilta otettiin vähän varovasti, mutta kun Chili sai omaan tahtiin tutustua niin hyväksyi Kooman tosi nopeasti. Jo samana iltana yritti pistää vähän jotain leikintynkää pystyyn.

Ekana yönä Kooma heräsi neljän aikaa ja sitten kesti hetken ennen kuin uni tuli uudestaan. Seuraavat yöt tyttö onkin nukkunut ihan koko yön putkeen, eikä tarpeitakaan ole juuri yön aikana tullut sisälle. Tänään huomattiin, että meidän päiväpeitossa on reikä! Kooma kun tykkää nukkua maassa olevan päiväpeiton päällä, eli ei se tyttö sitten öisin niin kiltisti olekaan ollut :o)

Vähän tähän pentuarkeen on totuttelemista. Chilin kanssa kaikki oli niin helppoa ja nyt tarvitsee koko ajan vahtia, että mitä pikkuinen puuhaa. Ja kyllä, se maistelee ihan kaikkea! Mut on hää söpö ja ihana ja ja...

Nimeä ollaan koitettu harjoitella ja istuminen ennen namin saamista on jo ihan helppo homma. Ruoka ei aina oikein maistu ja en kestä jos mulle siunaantui toinen nirso yksilö :D Ollaan sotkettu joukkoon piimää, kermaviiliä ja jauhelihaa.

3 kommenttia:

  1. Meilla ensimmäinen vuorokausi takana ja yllättävän hyvin on mennyt. Yksin ei oikein pystytä olemaan, mutta hissukseen siihenkin tottuu. Ruoka maistuu ja asiat tehdään mallikkaasti ulos.

    VastaaPoista
  2. Ihana pieni Kooma <3 Onnittelut pennusta :)

    VastaaPoista