10.6.2011

En ilosta itke...

Chili kävi keskiviikkona eläinlääkärille ja sieltä saatiin aika surullisia uutisia...
Mentiin näyttämään jo syksystä asti vuotaneita silmiä, kun ovat alkaneet rähmimään nyt viime aikoina enemmän. Tähän vaivaan saatiin tippoja ja epäiltiin mahdollisia ripsiä tai kyynelkanavien tukkeumaa.
Oikeasta yläluomesta ja aavistuksen sen alta löydettiin uudismuodostuma, jota epäillään melanoomaksi. Leikkaus puolentoista viikon päästä ja näyte patologille. Sen jälkeen ollaan viisaampia...

Ja kyllä olen itkenyt. Paljon.



Kooman 10-viikkoiskuvat voisi päivitellä viikonlopun aikana. Kasvu on selkeästi hidastunut, koska painoa oli nyt tullut lisää viikossa enää 300g eli kokonaispaino tällä hetkellä 4,7 kg.

6 kommenttia:

  1. Hurjasti peukkuja Chilille, ettei kyse ole kuitenkaan mistään noin vakavasta! Voimia ja jaksamisia sinulle Jasmina. On raskasta kun ei itse voi tehdä mitään rakkaansa hyväksi. Voi vain toivoa, että kaikki muuttuu hyväksi taas.

    Niin ja Kooma on kyllä söpö :) ja on nyt vieläpä ihan kääpiöpinserimitoissakin ;)

    VastaaPoista
  2. Ei saa heittää kirvestä kaivoon, vielä!. Tiedän niin miltä susta tuntuu :(

    VastaaPoista
  3. Voi harmi. Paljon tsemppiä molemmille.

    VastaaPoista
  4. Toivottavasti saavat kokonaan pois, paranee silloin hyvin, vaikka olisikin vääränlaatuinen...

    VastaaPoista
  5. No vitsit..... :( onpa harmi. Toivottavasti ei olisi pahanlaatuinen. Tsemppiä ja ilmottele kun tiedät enemmän. Mulla on sormet ja varpaat pystyssä, että kaikki menisi hyvin!

    VastaaPoista
  6. Tsemppiä Jasmina! Minäkin tiedän, miltä tuntuu. Toivon parasta teille molemmille, Eiccankin uudismuodostuma osoittautui onneksi tulehdusperäiseksi. Pidän peukkuja teille!

    VastaaPoista