23.6.2011

The Päivä

...oli tiistaina. Chililtä poistettiin siis uudismuodostuma oikean silmän yläluomesta. Kaikki saatiin pois ja leikkaus oli mennyt hyvin. Chili on nyt jo ihan pirteä eikä tunnu olevan kipeä (tosin syö vielä kipulääkettä). Haavaa taitaa vielä vähän kutittaa kun välillä yrittää tassulla hieroa sitä. Siksipä meillä on pidetty pönttöä päässä. Kili ei oikein tajua missä kaluri menee ja törmäilee siis jatkuvasti ovenpieliin ja seiniin. Tuskinpa tuota pitää enää montaa päivää pitää, kun on niin ressukan näköinen se päässä.



Kooma puolestaan tykkää ylikaiken tunkea päätä Chilin kauluriin. Hyvin sujuu leikitkin pöntön kera. Koomiksella piti olla eilen keskiviikkona ekat rokotukset, mutta kuten vähän arvelinkin niin alkavan silmätulehduksen takia ei rokotettu vaan siirrettiin se ensi viikkoon. Nyt siis silmätippoja saa sekä Chili että Kooma, jippii!

Kooman leikkikoulu oli tiistaina. Siellä harjoiteltiin vähän aktivointia ja temppuja. Kieriminen ei ollut alkuun ihan Kooman juttu (eihän täpäkät tytöt nyt selälleen mene vapaaehtoisesti!), mutta alkoi hetken treenailun jälkeen sujua. Pennut pääsivät myös tutustuman suureen Önneen. Kylläpä sisko ja sen veli voivat olla erilaisia. Eino heittäytyi heti selälleen, kun taas Kooma ei tosiaankaan ajatellut alistuvansa :D



Lyhyesti sm-kisoista. Iltakisat meni Chilin kanssa ihan päin sitä itseään. Jotenkin ajattelin alitajuntaisesti, että nämä voi olla Chilin viimeiset kisat ja sitten paruin sitä, kuinka en osannut olla sen arvoinen ohjaaja. Noh, toivottavasti nämä eivät olleet sen viimeiset kisat. Lauantaina joukkueiden nollakoirana tehtiin ihan ok rata, kunnes lopussa onnistuin senkin ryssimään. Hyvä minä!
Kooma oli koko viikonlopun oikein reipas kaikessa hälinässä ja uusissa paikoissa. Häntä pystyssä mennä viipotti koko ajan. Pentuihin suhtauduttiin kisoissa aika niuhosti järjestäjien taholta, mutta ihan hyvin pystyi silti sosiaalistamaan (osittain vähän salaa...). Lauantai-illalla syötiin Jennin kanssa meidän mökin terassilla sillä aikaa kun koirat oli sisällä. Takaisin tullessa vastassa odotti Kooma, joka seisoi takassa! Se on kyllä sellainen Vili Vilperi, että välillä kyllä menee hermo.

Koomiksen korvat ovat tällä hetkellä ihan hirveät. Oikea korva on noussut pystyyn, mutta se kuitenkin osoittaa vasemmalle. Toinen korva on rytyssä ja osoittaa vasemmalle. Että voi toinen olla korvinensa pölön näköinen. Molemmat korvat osoittaa samaan suuntaan ja se suunta ei tosiaan ole ylös tai alas :D Kuvituksena huonolaatuisia kuviä Kooman kamalista korvista :o)



Koska Chilppa taukoilee nyt hetken kaikesta aktivoinnista, on siis ollut aikaa puuhastella enempi Kooman kanssa. Eilen harjoiteltiin erittäin onnnistuneesti luoksetuloja sekä puun kiertoja. Sehän jo lähti ihan itse kiertämään ensimmäisen treenikerran jälkeen! Fiksu pentu.

Virallisia 12-viikkois kuvia ei ole, mutta paino on 12 viikon iässä 6,0 kg.



P.S. Tätä kirjoittaessa Kooma on syönyt akvaariohaavin. Huoh.

1 kommentti:

  1. Ihanaa, että Chilin leikkaus meni hyvin. Kooman korvat ovat kamalat!! Ja niin ovat Håpinkin, eritavalla vain.

    VastaaPoista