4.7.2011

Kooma 13 viikkoa

Kooma täytti 13-viikkoa viime torstaina. Painoa oli tuolloin 6,3kg. Eipä tuo ole kyllä muutamaan viime viikkoon kasvanut muuta kuin jalkoja ja sen on näköinenkin.
Perjantaina käytiin hakemassa ekat rokotukset. Ei tainnut Kooma edes huomata, että pistettiin. Chililtä poistettiin samaan aikaan tikit ja oli kyllä tosi hyvänä esimerkkinä siitä miten eläinlääkärissä käyttäydytään. Not. Huusi minkä kerkesi, kun en voinut pitää itse remmistä kiinni sillä aikaa, kun Koomaa rokotettiin. Chili on viime aikoina käynyt niin monta kertaa epämukavissa merkeissä eläinlääkärillä, ettei mikään ihmekään. Onneksi Koomaa ei olisi voinut vähempää kiinnostaa Chilin mekastus.

Ehdin jo hetken iloita, että Kooman sisäsiisteys oli edennyt, kun juhannuksena pääsi vahingossa vain kerran sisälle ja nyt viikonloppuna mamman ja pappan mökillä ei kertaakaan. Eipä olisi kannattanut iloita, sillä kotiin päästyä Kooma tajusi taas pissaamisen ilon. Tuntuu, että se välillä pissaa ihan vaan siksi ettei ole muuta tekemistä. Kyllä tämä kerrostaloasuminen on sitten ihanaa!

Ja keksi Koomis käydä kakalla parvekkeellakin. Fiksu tyttö!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti