23.2.2011

3 rataa, 3 hyllyä, 3 rimaa

Tälläinen saalis siis lauantain kirkkiksen kisoista.

Ekasta radasta tykkäsin kovasti. Ei mitään kovin vaikeaa, mutta juosta sai. Alku lähti ihan kivasti käyntiin. Keppien jälkeen käännyttiin kahden hypyn kautta takaisinpäin ja näistä jälkimmäisestä tippui rima. Lähestyminen tälle oli melko suora, enkä mielestäni huudellut riman päälläkään. Ehkä Chilille sitten vain tuli kiire mun perään... Hylly tuli lopulta jälleen sellaisessa paikassa mitä en ollut edes kovin vaarapaikaksi ajatellut. Edellinen hyppy syötti suoraan putkeen, joten otin pienellä vastaisella mukaan. Chili kiilasikin mun edestä viereiselle hypylle. En tosiaankaan ollut tajunnut, että noinkin voisi käydä. Loppu menikin aika plörinäksi..

Toka rata oli sekin ihan kiva. Chili tiputti sekä tokan että kolmannen riman, joten keskeytin siihen. Kävin tämän jälkeen lämppäreillä testaamassa hyppääkö puhtaasti. Hypyssä ei ollut mitään vikaa, joten yritin sitten saada rimaa putoamaan heilumalla ja käskyttämällä ihan riman päällä. Ei pudonnut. Videolta näin, että kolmas rima tippui Chilin kompastumisen takia. Tokassa rimassa ilmeisesti käskytin päällä tms. Olen aina pyrkinyt treenaamaan siten, että mun käskytys ei saisi vaikuttaa rimojen tippumiseen. Chilin ohjaus kun on muutenkin kohtuullisen haastavaa, niin en todellakaan haluaisi vielä alkaa radan aikana pohtimaan missä kohtaa saan avata suuni ja missä en. Hmph.

Kolmas rata oli näistä kolmesta ehdottomasti paras. Alussa tuli jälleen ihmisnuolesta läpi, vaikka lämppäreillä jarrutti ja kääntyi tosi nätisti. Nyt vain jarrutti, mutta se kääntyminen unohtui. Aan jälkeen Chili oli tulossa jo hypystä ohi, mutta korjasi itse (JEE, kerrankin antoi mun virheen anteeksi!!). Keinun tekee nyt hyvin, mutta ei ottanutkaan alastulolle enää yhtä laukkaa, vaan loikkasi. Tästä olisi videon perusteella tullut kyllä virhe, mutta tuomarin käsi ei noussut. Yllättäen hylly tuli jälleen kohdassa, joka ei oikeasti käynyt mielessäkään. Mun käsi nousi aavistuksen liikaa ja Chili irtosi putken sijasta aalle. Että näin.

Kolmas rata:


Videolta näyttää Chilin vauhtikin todella hitaalta... Onkohan siitä tullut vanha?
Onneksi hyvä seura korvaa puuttuvat tulokset :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti