8.2.2011

Hyvinkään humputtelut

Juu-u, varsinaisia humputteluratoja kisattiin Hyvinkäällä. Jos viime kisoissa oli suhteellisen helpot radat, niin sunnuntaina ne ei sitä todellakaan ollut. Nopean ja estehakuisen koiran kanssa oli kyllä aika hukassa. Eka rata oli Harri Huittisen ja toka Annen.

Eka rata
Chili pudotti jo kolmannen riman, kun varmaan käskytin ihan päällä tms. Toinen rima tippui takaaleikkauskohdassa, jonka Chili luki väärään suuntaan (10B). Se hypättiin ihan seinään päin, joten luulen että johtui siitä. Tein tuon kohdan muutenkin vähän eri tavalla kuin muut, 10a niistolla ja sit b takaaleikaten. Hylly tuli aika lopussa, kun kepit loppui puoli metriä ennen putken suuta. No Chili päätti jättää kepit kesken ja rynnätä putkeen. Yllättävää :o)
Ratapiirros löytyy Huittisten kotisivuilta täältä.

Toka rata
Tiesin jo radalle lähtiessä, etten saisi Chiliä kepeille ilman putken kautta koukkaamista. Ja niinhän siinä kävi, että sinne putkeen se livahti. (Täytyy muistaa treenata tätä kohtaa!!) Tuo koko kohta oikeastaan vaan nauratti, niin tuhoontuomittu se oli meille. Yllättävän harva koirista sinne putkeen silti meni, en tiedä pitikö ne sitten vaan niin paljon enempi kädessä vai olivatko vaan taitavampia...
Muuten ei tossa radassa ollutkaan mitään ihmeellistä. Ohjasin vähän huolimattomasti aan alla olevaan putkeen, joten Chili meni aalle. Itseasiassa kahdesti :D
Toisen radan piirros täällä.

Ei olla taidettu koskaan saada Hyvinkään hallikisoista edes tulosta, vaikka paikkana on kyllä ihan kiva. Vähän tuntui turhalta reissulta, kun Fliikin otti kaksi hyllyä, mutta koirat ainakin nautti!

Viime yön ja aamun aikana oli tullut taas ihan kiitettävästi lunta. Aika kivoja lumiotoksia saikin kameraan tallennettua tänään päivälenkillä:







Söpö <3

 Wubba saa kyytiä! 

1 kommentti:

  1. Ihania kuvia. Kyllä länderi on kaunis! (sillä omalla tavallaan) :-)


    T.Anne-Mari & co.

    VastaaPoista