1.2.2011

Hetkellinen agilitymasis ja hyvät uutiset!

Lauantaina kisattiin kolmen startin verran. Tykkään kyllä kovasti kisata jo aamulla, silloin jää koko päivä aikaa tehdä vielä muutakin. Tässä tapauksessa siis roikkua hallilla ja katsoa makseja ;o)

Eka rata tuntui ihan meidän radalta. Tykkäsin profiilista kovasti, vaikka ei siinä oikeastaan mitään vaikeaa ollut. Tehtiinkin ihan hyvä rata, mutta yksi tönäisy jäi puuttumaan ja Chili tuli esteestä ohi. En korjannut, koska rata jatkui siitä niin sulavasti. Myönnän, ettei mulle tullut tutustumisessa mieleenkään, että tuosta kohdasta voisi tulla ohi...

Rata1



Toka ratakin oli ihan jees. Alun jarrutuksista Chili tuli armotta läpi. Ja neloselle suunnittelemani ihmisnuoli/niisto ei toteutunutkaan, kun päädyin juuri ennen rataa siihen, ettei se voi toimia (koska kukaan muu ei ollut jarruttanut siihen kohtaan...). Olisi vaan pitänyt pysyä suunnitelmassa, sillä tuollaiset jarrutukset yleensä Chilillä toimii. Alku meni siis kalasteluksi, mutta virhe tuli vasta kepeillä. Ihan Chilin peruskeppivirhe, ei vaan taivu ykkösestä kakkoseen. Noita ei ole ihan hirveästi viime aikoina tullut ja kun lähestyminenkin oli suora, niin vähän jäi ihmetyttämään. En tätäkään korjannut vaan jatkoin rataa. Tällä radalla yksi parhammista kisakeinuista, joita Chili on koskaan tehnyt. Jee, edes jotain positiivista!

Rata 2


Kolmennella radalla oli ihan kamala alku meille. En tönäissyt sivuirtoamiseen tarpeeksi ja Chili tuli kakkoselta ohitse. Koska olin niin keskittynyt siihen alkuun en olisi millään saanut sitä tehtyä enää sujuvasti, joten päätin poistua radalta.

Vikan radan jälkeen pitkästä aikaa harmitti. Aina tarvitsee tulla vähintään jotain pientä. Voisiko toi koira edes joskus antaa jonkun pikkumokan anteeksi!! Agilitymasennus ei kuitenkaan kestänyt puolta päivää pidempään, kun jo Jennin kanssa suunniteltiin uusia kisareissuja. Päätin, että kyllä me nyt kisataan mahdollisimman paljon, kun Chili siitä niin kovasti tykkää (ja kai mäkin ainakin suurimmaksi osaksi...). Ei meillä kuitenkaan enää kovin montaa yhteistä kisavuotta ole jäljellä.

Eilen oli Chilin ja Fliin silmäpeili. Logististen ongelmien vuoksi jouduin kuitenkin menemään mukaan. Onneksi uutiset olivat kuitenkin hyviä. Fliin silmät täysin terveet eikä Chilinkään kaihi ole juurikaan edennyt. Pupillin ollessa supistuneena, ei utuinen alue yllä edes näkökenttään. Myssen mielestä tuskin tulee koskaan kovinkaan paljoa koiraa häiritsemään. Ja vasen silmä oli edelleen ihan puhdas! Putosi taas kivi sydämeltä hetkeksi. Ei voi siis vieläkään laittaa agilityepäonnistumisia Chilin näön piikkiin :o)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti